Mieko och Gorro en vinterdag

2013, Mar, 14 | MIEKO - Autoim.Thrombocytopenia & more | 0 comments

Julaftonspromenad

Något som vi i min familj tycker om är promenaderna på helger, julafton är en sådan dag.

Denna dagen var det jag och min mamma som var ute och promenerade. Solen värmde gott i ansiktet så det var ju bara att promenera. Det gäller att hitta en lagom längd på miekos promenader beroende på dagsformen.

Den viktigaste saken vi inte får glömma när vi ska gå lite längre är Miekos boll har hon bara den så sätter hon fart. Slår aldrig fel och det gör att vi slipper bra många negativa ord till henne.

Det är märkligt att det skiljer så mycket mellan Gorro och Mieko, Gorro är alltid på G medan Mieko inte gör mer än hon måste. Men de har båda sin charm och det är därför de är helt underbara familjemedlemmar.

Caroline Ekehed

Caroline Ekehed

Caroline Ekehed heter jag 32 år och bor i den fina staden Göteborg med mina två akitor Mieko och Gorro. Jag jobbar på ett företag som heter Uddeholm där vi tyvärr inte kan ha med våra djur så på dagarna är de hos mina föräldrar. Mieko är en glad hund med mycket egen vilja men väldigt glad i folk. Mieko är också mamma till en kull på 6 valpar. Där jag vet att en också har en likvärdig autoimmun sjukdom. Mieko blev biten av fästningar en sommar och fick Borrelia. Vi märkte detta genom att hon var tröttare än vanligt och hon gick stelbent. Så när det var dags för vaccineringen bad vi att de skulle ta tester på henne. De visade sig att hon hade Borrelia och väldigt låga trombocyter. Vi visste lite vad detta kunde innebär men ville inte ta ut något i förskott. Men här kommer jag berätta om vår historia samt hur vi faktiskt lever idag!

About comments

We love if you want to comment. However, as there is a lot of spam be sure to write something that make us see it is not a spam. If you write “nice website I am always looking for new articles” we might consider that as a spam as it doesn’t refer to anythong written in the post.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shares
Share This