Leva med en mindre frisk Akita

2013, Mar, 14 | MIEKO - Autoim.Thrombocytopenia & more | 0 comments

Mieko – en introduktion

Efter att ha försökt få igång sin dator i ett par månader ger jag nu upp detta och bestämde mig att ta hjälp av min mobil istället.

Caroline Ekehed heter jag och är ägare till två akitor Mieko och Gorro.
Mieko är vår första hund, livet med henne har varit som en berg och dalbana.

Men det som vi aldrig kan blunda för är att hon är sjuk. Hennes autoimmun sjukdom gör att hon inte orkar lika mycket som innan. Men samtidigt är hon en livsnjutare så hon är nog rätt nöjd med tillvaron. Här kommer jag skriva hur vi upptäckte sjukdom, tiden när det var som tyngst och hur lever vi idag!!

Caroline

Caroline Ekehed

Caroline Ekehed

Caroline Ekehed heter jag 32 år och bor i den fina staden Göteborg med mina två akitor Mieko och Gorro. Jag jobbar på ett företag som heter Uddeholm där vi tyvärr inte kan ha med våra djur så på dagarna är de hos mina föräldrar. Mieko är en glad hund med mycket egen vilja men väldigt glad i folk. Mieko är också mamma till en kull på 6 valpar. Där jag vet att en också har en likvärdig autoimmun sjukdom. Mieko blev biten av fästningar en sommar och fick Borrelia. Vi märkte detta genom att hon var tröttare än vanligt och hon gick stelbent. Så när det var dags för vaccineringen bad vi att de skulle ta tester på henne. De visade sig att hon hade Borrelia och väldigt låga trombocyter. Vi visste lite vad detta kunde innebär men ville inte ta ut något i förskott. Men här kommer jag berätta om vår historia samt hur vi faktiskt lever idag!

About comments

We love if you want to comment. However, as there is a lot of spam be sure to write something that make us see it is not a spam. If you write “nice website I am always looking for new articles” we might consider that as a spam as it doesn’t refer to anythong written in the post.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shares
Share This