Vi har haft många bra dagar med Mieko…

Vi har inte varit hos veterinären över ett halvår.

En dålig dag

Men idag har Mieko haft en dålig dag. Hon har varit orolig, ville ut, dreglat, andas väldigt häftigt.

Det som vi verkligen regerade på var att hon inte åt. Eftersom  hon äter kortison har hon en glupande aptit. Mina föräldrar har varit ute med henne otaliga gånger idag och ha dragit runt henne i skogen. Vill inte hem utan det var en kamp varje gång.

Vid sex-tiden idag började de släppa för henne. Hon ville äta och vilade på riktigt.

Jag hämtade hem henne klockan sju.

Nu har hon ätit och nu vilar hon så jag hoppas på att det var en dagssvacka. Men visst blir vi väldigt oroliga för henne eftersom vi har varit så nära graven för Mieko och där vill vi inte hamna igen på ett bra tag.

Vi minns så väl hur det var så nu hoppas vi på en piggare Mieko imorgon!

Caroline Ekehed

Caroline Ekehed

Caroline Ekehed heter jag 32 år och bor i den fina staden Göteborg med mina två akitor Mieko och Gorro. Jag jobbar på ett företag som heter Uddeholm där vi tyvärr inte kan ha med våra djur så på dagarna är de hos mina föräldrar. Mieko är en glad hund med mycket egen vilja men väldigt glad i folk. Mieko är också mamma till en kull på 6 valpar. Där jag vet att en också har en likvärdig autoimmun sjukdom. Mieko blev biten av fästningar en sommar och fick Borrelia. Vi märkte detta genom att hon var tröttare än vanligt och hon gick stelbent. Så när det var dags för vaccineringen bad vi att de skulle ta tester på henne. De visade sig att hon hade Borrelia och väldigt låga trombocyter. Vi visste lite vad detta kunde innebär men ville inte ta ut något i förskott. Men här kommer jag berätta om vår historia samt hur vi faktiskt lever idag!

About comments

We love if you want to comment. However, as there is a lot of spam be sure to write something that make us see it is not a spam. If you write “nice website I am always looking for new articles” we might consider that as a spam as it doesn’t refer to anythong written in the post.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shares
Share This