TNS (Transkutan Elektrisk Nervstimuleringen)

2013, Jan, 22 | KARI - SA, Hips & more | 0 comments

Igår var vi hos sjukgymnasten med Kari

Där blev hon ordentligt undersökt och behandlad. Kari fick TNS-behandling (Transkutan Elektrisk Nervstimuleringen) och djupmassage från öron till svans. Hela ryggen och alla ben ända ut i varenda tå.

Vintern med kyla och halka brukar vara förödande för Kari. Men den här gången var sjukgymnasten glatt överraskad. Kari var mjuk och fin i ryggen och höften/benet. Det var bara en muskel inne i låret som var aningen spänd.

Normalt brukar en behandling bokas på 1 timma, men den här gången så ansåg sjukgymnasten att hon var färdigbehandlad efter 45 min. Så antingen har det varit den milda vintern som varit snäll mot Kari eller så har jag blivit bättre på att ge henne massage här hemma.

 Sedan är det ju inte fel att hon har värmande hundtäcke så fort hon går ut. Hennes sjukgymnastik är givetvis också viktig.

Marita Johnsson

Marita Johnsson

About comments

We love if you want to comment. However, as there is a lot of spam be sure to write something that make us see it is not a spam. If you write “nice website I am always looking for new articles” we might consider that as a spam as it doesn’t refer to anythong written in the post.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shares
Share This