Kari har återigen fått en ny omgång av SA

2013, Mar, 11 | KARI - SA, Hips & more | 0 comments

Fällning

Den här gången fällde hon så att hon delvis blev helt naken men det har växt tillbaka väldigt fort. Just nu har hon inga nakna fläckar kvar. Men det ramlar fortfarande på en del ställen. Svansen är inte färdigfälld och en fläck på hasen envisas med att vara kvar. Den här omgången känns det mer som en ostrukturerad fällning. Eller en fällning med totalkaos. Allt ramlar på samma gång på olika platser på henne. Men trösten är att det kommer tillbaka och att hon inte lider av det.

 Svårt att hålla henne varm

Största problemet är att hålla henne varm. Nu när hon tappat pälsen så blir hon lätt kall. Speciellt nu när det är blåsigt och kallt med minusgrader ute. Så idag när vi precis oljat in Kari (hon blir då ännu lättare kall) har hon lyxen att gå med dubbla täcken!! 

Jag måste väl säga att få olivolja i pälsen är väl inte något som Kari tycker är en av livets höjdpunkter. Vi får kompromissa – efter inoljning får hon något hon verkligen uppskattar – RISGRYNSGRÖT!!

 Pälsen trillar av i form av en pensel

Jag visar också här hur typiskt Kari fäller sin päls i hårstrågrupper. Dvs inte ett och ett hårstrå utan mer som en pensel.

Marita Johnsson

Marita Johnsson

About comments

We love if you want to comment. However, as there is a lot of spam be sure to write something that make us see it is not a spam. If you write “nice website I am always looking for new articles” we might consider that as a spam as it doesn’t refer to anythong written in the post.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shares
Share This